Greita tuno užtepėlė su morkomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Tuno užtepėlė su morkomis
Autorius apie receptą: Užtepėlė labai lengva ir traški. Visą šitą gėrį galite pateikti ir kaip salotas. Graikinį jogurtą galite pakeisti majonezu, tikrai bus ne mažiau skanu. Užtepėlė labai lengva ir traški. Visą šitą gėrį galite pateikti ir kaip salotas. Graikinį jogurtą galite pakeisti majonezu, tikrai bus ne mažiau skanu. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
130 gramų tuno savo sultyse
1 vienetas morkų (nedielės)
1 sauja raudongūžių kopūstų (pjaustytų)
1.5 šaukšto graikiško jogurto
1 vienetas svogūnų laiškų
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į smulkų kiaurasamtį sudėkite tuną ir palikite, kad nuvarvėtų sultys ir tunas būtų kuo sausesnis.
2.
Į dubenėlį sudėkite tuną, per burokinę tarką sutarkuotą morką, plonai supjaustytą raudonąjį kopūstą, supjaustytą svogūno laišką, sudėkite graikinį jogurtą, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir išmaišykite.
3.
Patiekite su skrudinto batono riekele. Taip pat galite dėti į pitas ar vynioti į tortiliją.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital