Greita tailandietiška sriuba su vištiena

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Greita tailandietiška sriuba su vištiena
Greita tailandietiška sriuba su vištiena
Greita tailandietiška sriuba su vištiena
Greita tailandietiška sriuba su vištiena
Autorius apie receptą: Ši sriuba būtent toms dienoms, kai nesinori ilgai stoviniuoti virtuvėje ar, kai norisi pavaišinti netikėtai atėjusius svečius. Ši sriuba būtent toms dienoms, kai nesinori ilgai stoviniuoti virtuvėje ar, kai norisi pavaišinti netikėtai atėjusius svečius. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras sultinio (arba vandens)
400 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria" THE CREAMIER COCONUT MILK)
300 gramų vištienos blauzdelių mėsa
100 gramų stiklinių makaronų (naudojome "Santa Maria" GLASS NOODLES)
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas žaliųjų citrinų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
1 pakelis raudonojo kario prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" ASIAN SPICES PANENG RED CURRY)
1 saujelė kalendros
1 šaukštelis malto imbiero
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Susmulkinti vištienos blauzdelių mėsą ir ją pakepinti ant šiek tiek aliejaus. Kai višta bus beveik iškepusi, suberti prieskonius ir dar šiek tiek pakepti.
2.
Smulkiai supjaustyti česnaką, iš paprikos išpjauti sėklas ir ją susmulkinti kubeliais arba juostelėmis, svogūną nulupti, perpjauti pusiau ir supjaustyti griežinėliais.
3.
Į vištieną sudėti svogūnus, kai jie šiek tiek suminkštės įdėti česnaką, suberti imbierą ir supilti sultinį. Kai sultinys užvirs, supilti kokosų pieną ir sudėti papriką.
4.
Į sriubą sudėti makaronus, pavirti tris minutes. Perpjauti citriną per pusę ir įspausti žaliosios citrinos sulčių į sriubą.
5.
Pagal skonį pagardinti druska ir trupučiu pipirų.
6.
Patiekti dubenėliuose. Patiekiant pabarstyti kalendra, į kiekvieną dubenėlį įdėti po porą žaliosios citrinos skiltelių.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital