Greita spalvinga fajita

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Greita spalvinga fajita
Greita spalvinga fajita
Greita spalvinga fajita
Autorius apie receptą: Greitai paruošiama spalvinga fajita. Puikiai tinka, kai norisi greito ir skanaus patiekalo. Šiai fajitai pagaminti nenaudojamas majonezas, o gardinama puikiu avokado padažu. Greitai paruošiama spalvinga fajita. Puikiai tinka, kai norisi greito ir skanaus patiekalo. Šiai fajitai pagaminti nenaudojamas majonezas, o gardinama puikiu avokado padažu. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai tortilijų (naudojau "Santa Maria"Tortilla Original Medium)
500 gramų vištienos filė
1 vienetas geltonosios paprikos (saldžiosios)
1 vienetas žaliosios paprikos (saldžiosios)
1 vienetas raudonosios paprikos (saldžiosios)
1 vienetas svogūnų
1 pakelis fajita prieskonių mišinio (naudojau "Santa Maria"Fajita Spice Mix Original)
1 šlakelis aliejaus
Padažui:
2 vienetai avokadų (minkštų, prinokusių)
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Patiekiant:
2 vienetai žaliųjų citrinų
1 pundelis kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supjaustykite vištienos filė, svogūną ir paprikas juostelėmis.
2.
Apkepkite vištieną karštoje keptuvėje, kol ji gražiai paruduos. Sudėkite svogūnus ir papriką, suberkite prieskonių mišinį, išmaišykite ir sumažinkite kepimo temperatūrą. Kepkite apie 3 minutes.
3.
Paruoškite gvakamolės padažą: avokadą sutrinkite šakute. Berkite druskos, pipirų, įspauskite citrinos sulčių ir išmaišykite.
4.
Pašildykite tortilijas pagal instrukciją ant pakelio.
5.
Ant kiekvienos pašildytos tortilijos uždėkite vištienos įdaro ir gvakamolės padažo.
6.
Sulankstykite į fajitas ir patiekite su žaliosiosios citrinomis gabalėliu ir trupučiu kalendrų.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital