Greita silkės užkandėlė su svogūnais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greita silkės užkandėlė su svogūnais
Greita silkės užkandėlė su svogūnais
Greita silkės užkandėlė su svogūnais
Greita silkės užkandėlė su svogūnais
Autorius apie receptą: Šiam patiekalui idealiai tiks marinuota silkė, nes ji turi malonaus rūgštumo ir nėra sūri. Pats patiekalas - kažkas tokio, labai skaniai susivalgė ir tikrai norėjosi dar. Šiam patiekalui idealiai tiks marinuota silkė, nes ji turi malonaus rūgštumo ir nėra sūri. Pats patiekalas - kažkas tokio, labai skaniai susivalgė ir tikrai norėjosi dar. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
180 gramų marinuotos silkės
0.5 vieneto svogūnų (baltojo arba rausvojo)
1 šakelė krapų (šviežių, smulkintų)
1 šaukštas majonezo (apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Silkę, svogūną, krapus susmulkinkite, sudėkite į dubenį. Įdėkite majonezo, pagardinkite druska ir pipirais, viską gerai išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą, kad atšaltų bent 20 minučių.
2.
Tiekiant ant lėkštės dėkite kulinarinį žiedą, sudėkite paruoštą užkandėlę, išlyginkite viršų ir nuimkite žiedą.
3.
Tiekiame su be lukšto virtu kiaušiniu ir svieste apkeptomis bulvėmis su lupena arba su kitais mėgstamais priedais.
Patarimai:
Šią užkandėlę galima tiekti kaip užtepėlę ant duonos riekelės ar įdaryti tešlos krepšelius arba tiekti kaip mišrainę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital