Greita silkės užkandėlė su burokėliais

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Silkės užkandėlė sumuštiniai su burokėliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greita ir labai skani užkandėlė su klasikiniu deriniu - silke ir burokėliais! Patiekti galima ne tik ant sausianėlių, bet ir duonos riekelių, ypač skanu bus, jei duonelę prieš Greita ir labai skani užkandėlė su klasikiniu deriniu - silke ir burokėliais! Patiekti galima ne tik ant sausianėlių, bet ir duonos riekelių, ypač skanu bus, jei duonelę prieš tai paskrudinsite! (...daugiau) Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
16 vienetų krekerių (ar duonos gabalėlių)
2 vienetai silkių filė
1 vienetas burokėlių (virtų)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 vienetas kiaušinių (kietai virto)
1 šaukštas grietinės
1 saujelė svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius, svogūnus, kiaušinį supjaustyti smulkiais kubeliais. Burokėlius geriausia įdėti į sietelį, kad nubėgtų sulčių perteklius.
2.
Burokėlius, svogūną, kiaušinį išmaišyti su grietine. Dėti ant krekerių.
3.
Silkę supjaustyti riekelėmis ir sudėti ant burokėlių.
4.
Pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
Patarimai:
Patiekti rekomenduoju iš karto, nes sausainėliai pradrėksta ir suminkštėja nuo burokėlių masės.
Patiekti galima ne tik ant sausianėlių, bet ir duonos riekelių, ypač skanu bus, jei duonelę prieš tai paskrudinsite!
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital