Greita silkės užkandėlė su burokėliais

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Silkės užkandėlė su burokėliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Super greitai paruošiami sumuštinukai! Jei norite pikantiškiau, burokėlius galima sumaišyti su majonezu ar grietine. Super greitai paruošiami sumuštinukai! Jei norite pikantiškiau, burokėlius galima sumaišyti su majonezu ar grietine. Gražina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas prancūziško batono (ar paprasto)
3 vienetai silkių filė
1 vienetas burokėlių (virtų)
šiek tiek balzaminio acto (arba citrinos sulčių)
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Batoną supjaustyti riekelėmis ir kelias minutes paskrudinti orkaitėje ar ant sausos keptuvės.
2.
Burokėlius sutarkuoti, nusunkti skystį ir burokėlius išmaišyti šlakeliu balzamiko acto, pagardinti pagal skonį pipirais ir druska. Jeigu norisi daugiau rūgštelės, galite dar įspausti šlakelį citrinos sulčių.
3.
Silkę supjaustyti į tiek juostelių, kiek yra batono riekelių.
4.
Ant kiekvienos batono riekelės dėti burokėlių, ant viršaus - silkės, galima papuošti žalumynais. Tiekti iš karto, nes batonas gali pernelyg suminkštėti nuo burokėlių drėgmės. Skanaus!
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital