Greita silkė pataluose su burokėliais ir obuolais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Silkė pataluose
Autorius apie receptą: Labai paprastas ir skanus receptas, kurį mėgsta mūsų šeima. Reikia tik bulvyčių išsivirti ir pietūs paruošti! Labai paprastas ir skanus receptas, kurį mėgsta mūsų šeima. Reikia tik bulvyčių išsivirti ir pietūs paruošti! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų burokėlių (virtų)
300 gramų silkių filė
1 vienetas obuolių (rūgštaus)
1 vienetas svogūnų
Padažui:
3 šaukštai majonezo (naudojau naminį)
3 šaukštai grietinės
1 šaukštelis garstyčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Silkių filė supjaustyti juostelėmis. Burokėlius, obuolį (odelę nulupti), svogūną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Obuolį ir svogūną sumaišyti ir šiek tiek apšlakstyti citrinos sultimis.
2.
Majonezą ir grietinę sumaišyti, įdėti garstyčių, pagardinti durska, pipirais, sudėti krapus ir įspausti citrinų sulčių.
3.
Į dubenį dėti sluoksnį silkės, svogūną su obuoliu, burokėlius, patepti padažu ir dar kartą taip pat susluoksniuoti: silkė, svogūnas su obuoliu, burokėliai ir padažas.
4.
Viršų papuošti žalumynais ir patiekti su karštomis bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital