Greita ryžių ir vištienos užkepėlė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Ryžių ir vištienos užkepėlė
Ryžių ir vištienos užkepėlė
Ryžių ir vištienos užkepėlė
Autorius apie receptą: Šią užkepėlę lengva "paversti" vegetariška, nededant į ją vištienos. Be to tai puikus būdas panaudoti keptą vakarykščią vištieną arba pakeisti ją kepta/virta Šią užkepėlę lengva "paversti" vegetariška, nededant į ją vištienos. Be to tai puikus būdas panaudoti keptą vakarykščią vištieną arba pakeisti ją kepta/virta vištienos krūtinėle. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų vištienos (keptos ar virtos)
100 gramų ryžių
200 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
100 gramų konservuotų kukurūzų
1 žiupsnelis petražolių (smulkintų)
šiek tiek fermentinio sūrio (tarkuoto)
Padažui:
100 mililitrų vištienos sultinio
1 vienetas pomidorų
60 gramų pomidorų padažo
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas miltų
1 skiltelė česnako
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išvirkite ryžius.
2.
Padažui: keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite miltus, gerai išmaišykite. Tuomet dėkite išspaustą česnako skiltelę, smulkiai kubeliais pjaustytą pomidorą, supilkite vištienos sultinį, pomidorų padažą, išmaišykite ir virkite apie 5 min., t.y. kol padažas sutirštės. Sudėkite išvardintus prieskonius, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
3.
Į dubenį sudėkite išvirtus ryžius, susmulkintą vištieną, konservuotas pupeles ir kukurūzus, šviežias petražolės, supilkite padažą ir viską gerai išmaišykite.
4.
Gautą masę dėkite į kepimo indelius, ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydys. Skanaus ;)
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital