Greita pusryčių "pica" su sluoksniuota tešla

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Sluoksniuotos tešlos pica
Sluoksniuotos tešlos pica
Sluoksniuotos tešlos pica
Sluoksniuotos tešlos pica
Autorius apie receptą: Labai skani ir lengvai pagaminama ala “pica” ant sluoksniuotos tešlos. Priedus galite drąsiai rinktis savo nuožiūra, o tikslų kepimo laiką koreguoti pagal norimą trynio Labai skani ir lengvai pagaminama ala “pica” ant sluoksniuotos tešlos. Priedus galite drąsiai rinktis savo nuožiūra, o tikslų kepimo laiką koreguoti pagal norimą trynio kietumą. (...daugiau) Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 lapas sluoksniuotos tešlos
6 riekės šaltai rūkytos šoninės
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas pomidorų
0.5 vieneto svogūnų
0.5 vieneto raudonosios paprikos
šiek tiek fetos sūrio (arba kito mėgstamo)
šiek tiek gražgarsčių (ar kitų žalumynų)
šiek tiek pomidorų padažo
šiek tiek garstyčių
šiek tiek džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą išvyniojau ir patiesiau ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Tešlos kraštelį įpjoviau aplink per 1 centimetrą (kaip parodyta nuotraukose).
2.
Keptuvėje vos vos pakepiau plonai pjaustytą šoninę.
3.
Sluoksniuotą tešlą ištepiau pomidorų padažu, sumaišytu su trupučiu garstyčių. Tada ant tešlos kai kur sudėjau šoninę, o kitur - pjaustytas daržoves (svogūnus, papriką, pomidirus), kaip parodyta nuotraukoje.
4.
Viską šoviau į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir pakepiau apie 10 minučių, kol tešlos krašteliai pakilo ir vos vos pagelto.
5.
Tada ant šoninės "kauburėlių" mušiau kiaušinius (juos dar galima pabarstyti mėgiamais prieskoniais), o kitur pridėjau rukolos ir šiek tiek smulkinto fetos sūrio ir dar kepiau apie 5 minutes, kol kiaušinis iškepė. Tikslų kepimo laiką galite koreguoti pagal norimą kiaušinio trynio skystumą arba kietumą. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital