Greita pievagrybių sriuba su tepamu sūreliu

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Pievagrybių sriuba su tepamu sūreliu
Autorius apie receptą: Kai nusiperki pievagrybių ir 3 dienas neateina įkvėpimas ką nors iš jų pagaminti. Puiki, greitai paruošiama pievagrybių sriuba! Kai nusiperki pievagrybių ir 3 dienas neateina įkvėpimas ką nors iš jų pagaminti. Puiki, greitai paruošiama pievagrybių sriuba! Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 litras sultinio (arba pagal norimą tirštumą)
300 gramų pievagrybių
150 gramų lydyto sūrelio
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek poro
šiek tiek žalumynų (krapų/petražolių)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek sviesto (kepimui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje su sviestu ir šiek tiek aliejaus smulkintą svogūną, kai šiek tiek suminkštės, sudėti tarkuotas morkas ir, pamaišant, pakepinti kelias minutes, kol morkos "susileis".
2.
Į verdantį sultinį sudėti smulkiai pjaustytas bulves, porą, smulkiai pjaustytus pievagrybius. Sudėti keptus svogūnus su morkomis, prieskonius.
3.
Pavirti apie 10 minučių ir į pabaigą sudėti lydytą sūrelį. Pagardinti krapais ar petražolėmis.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital