Greita pievagrybių mišrainė su vištiena

AUTORIUS:
Veronika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Greita pievagrybių mišrainė su vištiena
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai greitai paruošiama mišrainė. Soti, iš paprastų ingredientų ir jau mūsų šeimoje labai pamėgta. Labai greitai paruošiama mišrainė. Soti, iš paprastų ingredientų ir jau mūsų šeimoje labai pamėgta. Veronika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų rūkytos vištienos (arba virtos)
250 gramų marinuotų pievagrybių
150 gramų konservuotų žirnelių
1 vienetas agurkų
2 šaukštai majonezo
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, pievagrybius perpjauti pusiau, jei jie didesni, galima pasmulkinti į kelias dalis, agurką supjaustyti gabaliukais, viską sudėti į dubenį.
2.
Nuo žirnelių nupilti skystį, o žirnelius suberti į dubenį su paruoštais ingredientais.
3.
Į dubenį su ingredientais įdėti majonezo, pabarstyti pipirais ir gerai išmaišyti.
AUTORIUS: Veronika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital