Greita pica keptuvėje (be majonezo)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greita pica keptuvėje (be majonezo)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 mililitrų kefyro
2 vienetai kiaušinių
12 šaukštų kvietinių miltų (apytikriai)
3 šaukštai aliejaus (+keptuvei patepti)
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į kefyrą įmušti kiaušinius, druską, pilti aliejų, išmaišyti iki vientisos masės. Berti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, vėl maišyti. Dėti miltų tiek, kol masė pasidarys grietinės tirštumo.
2.
Įkaitinti keptuvę, patepti aliejumi, pilti tešlą, uždengti dangčiu ir kepti ant silpnos ugnies 5 min. Apverst nereikia.
3.
Aptepti pomidorų padažu, dėti mėgstamų priedų. Aš dėjau smulintą kumpį ir pomidoriukus, smulkintus svogūno laiškus.
4.
Apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, uždengti dangtį ir dar pakepti 5 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital