Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
9 vienetai | lazanijos lakštų |
540 gramų | varškės (naudojau Vilkyškių 9%) |
200 gramų | špinatų (tinka ir šaldyti, žr. patarimus) |
600 gramų | pomidorų padažo (žr. patarimus) |
180 gramų | sūrio (mėgiamo gerai besilydančio, naudojau VILVI Memel Prussia) |
50 gramų | sūrio su melsvuoju pelėsiu (nebūtina, bet labai tinka, naudojau VILVI Memel Blue) |
2 vienetai | kiaušinių |
1 vienetas | svogūnų (nebūtina) |
2 skiltelės | česnako (arba 1 a.š. česnako miltelių) |
1 šaukštelis | džiovinto raudonėlio |
1 šaukštelis | provanso žolelių (arba čiobrelių) |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |
pagal skonį | druskos |
šiek tiek | sviesto (arba aliejaus) |