Greita lavašo užkepėlė su sūriu - tobula prie sriubų ir troškinių

AUTORIUS:
Urtė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greita lavašo užkandėlė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šią greitą užkepėlę mažieji labai mėgsta kramsnoti ir vieną, bet dažniausiai tiekiame svečiams vietoje duonos prie sriubos ar vietoje garnyro prie čili ar kitokio Šią greitą užkepėlę mažieji labai mėgsta kramsnoti ir vieną, bet dažniausiai tiekiame svečiams vietoje duonos prie sriubos ar vietoje garnyro prie čili ar kitokio troškinio. Jei norite pikantiškesnio skonio, papildomai galima įdėti trinto česnako - taip pat labai gardu (...daugiau) Urtė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 lapas lavašo
150 gramų fermentinio sūrio
1 pundelis petražolių (ar kitų žalumynų)
2 šaukštai graikiško jogurto (ar grietinė, su kaupu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Petražoles nuplauti ir nusausinti. Susmulkinti.
2.
Sūrį sutarkuoti ir išmaišyti su žalumynais ir jogurtu.
3.
Lavašą perpjauti į dvi dalis, kad būtų lengviau suvynioti. Kiekvieną dalį aptepti puse sūrio mišinio, susukti į volelį ir supjaustyti riekėmis. Vynioti stenkitės standžiau, kad kepant neišbėgtų įdaras.
4.
Lavašo riekes sustatyti į kepimo popieriumi išklotą formą ir dėti kepti į iki 190 C laipsnių įkaitintą orkaitę 5 - 7 minutėms, kol ištirps ir apskrus sūris. Paliktti šiek tiek atvėsti.
AUTORIUS: Urtė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital