Greita lašišos ir agurkų užkandėlė

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Lašišos ir agurkų užkandėlė
Autorius apie receptą: Labai gaivus, skanus ir greitai pagaminamas užkandis, kuris pamalonis ne tik gomurį, bet ir papuoš stalą! Labai gaivus, skanus ir greitai pagaminamas užkandis, kuris pamalonis ne tik gomurį, bet ir papuoš stalą! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
150 gramų kreminės varškės
100 gramų rūkytos lašišos filė (arba sūdytos)
1 vienetas agurkų (geriau ilgavaisio)
1 saujelė krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Daržoviu pjaustykle agurką supjaustyti plonomis juostelėmis (agurko vidurio, kur daugiausiai sėklų, geriau nenaudokite, nes suktinukai greitai pavandenys).
2.
Smulkiai supjaustytą sūdytą arba rūkytą lašišą sumaišyti su varške ir krapais. Jeigu įdaras šiek tiek tirštokas, įdėti šaukštelį graikiško jogurto arba grietinės.
3.
Masę tepti ant plonai supjaustytų agurkų ir susukti į ritinėlį.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital