Greita koldūnų sriuba

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Koldūnų sriuba
Koldūnų sriuba
Koldūnų sriuba
Koldūnų sriuba
Autorius apie receptą: Labai soti, skani ir lengva sriuba. Gali būti ir pagrindinis patiekalas. Jai pagardinti taip pat galima naudoti ir šaldytų daržovių mišinį iš žirnelių ir morkų. Labai soti, skani ir lengva sriuba. Gali būti ir pagrindinis patiekalas. Jai pagardinti taip pat galima naudoti ir šaldytų daržovių mišinį iš žirnelių ir morkų. Monika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 litrai vištienos sultinio
800 gramų koldūnų (pirktinių arba naminių)
1 vienetas morkų (didelių)
1 vienetas svogūnų (didelių)
1 gabalėlis sviesto
Patiekiant:
3 šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą, kuriame darysime sriubą, dedame nedidelį sviesto gabalėlį ir jame apkepiname smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną iki suminkštės. Dedame per burokinę tarką sutarkuotą morką ir dar keletą minučių pakepame.
2.
Į puodą su daržovėmis pilame sultinį ir užverdame. Užvirus dedame į puodą koldūnus. Jie gali būti ir kitos rūšies, bet šie gioza tipo koldūnai yra mano mėgstamiausi. Paverdame 8-10 minučių ir sriuba paruošta.
3.
Paragaujame, ar patinka sriubos skonis. Jeigu norsi, galime įdėti dar šiek tiek druskos, pipirų ar kitų mėgiamų prieskonių.
4.
Į dubenėlius dedame grietinės ir pilame sriubą. Skanaus!
AUTORIUS: Monika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Robertas
2021-08-12 22:54
Puikus receptas! Nuostabus skonis,o ir greitai ir nesudetingai pagaminamas. Aciu ATSAKYTI
Nijolė
2021-02-02 17:51
Sriuba labai skani,bet as dar pakepinau 2 skilteles česnako kartu su svogūnu ir morka ir vietoj grietinės įdėjau lydyto sūrio,ir gale užbarščiau smulkintais krapais.Labai skanu gavosi ATSAKYTI
Rūta
2019-03-21 20:56
Nekenčiu saldumo. Ir tokiuose patiekaluose, ir šiaip (turbūt ne lietuvė esu :D). Nors šiaip juodąjį šokoladą mėgstu. Tai va, į temą - aš pabandžiau variantą su pievagrybiais ir parūkytomis dešrelėmis (kaip minėjau - man saldumo nereikia, o morkos jį duos). Visa kita lieka taip pat. Na, dar variantas, kurio nebandžiau - atsisakyt grietinės ir baigiant virti sudėti kokį nors lydytą sūrelį (pagal skonį). Dar gallima morkas pakeist bet kurios spalvos saldžiąja paprika. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital