Greita jūros lydeka orkaitėje - pati skaniausia!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Jūros lydeka orkaitėje
Autorius apie receptą: Na apibūdinti patiekalą galiu dviem žodžiais - labai skanu. Jūros lydeka kepama orkaitėje, bet taip, tarsi ji troškintųsi savo sultyse. Gyrė net tėtis, kuris valgo tik Na apibūdinti patiekalą galiu dviem žodžiais - labai skanu. Jūros lydeka kepama orkaitėje, bet taip, tarsi ji troškintųsi savo sultyse. Gyrė net tėtis, kuris valgo tik keptuvėje keptą. (...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai jūros lydekos (su kaulu)
2 vienetai svogūnų
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas grietinės
šiek tiek prieskonių žuviai
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žuvį išvalyti, nuplauti, nusausinti ir supjaustyti. Aš kiekvieną lydeką supjausčiau į 4 dalis ir pagardinau žuvies prieskoniais bei druska. Palikti žuvį pastovėti kelias valandas arba per naktį šaldytuve.
2.
Indą, kuriame kepsite žuvį, ištepti aliejumi, iškloti plonais žiedeliais pjaustytais svogūnais. Ant žuvies dėti majonezą, grietinę ir viską rankomis gerai ištrinti. Paruoštą žuvį išdėlioti ant svogūnų.
3.
Dėti į 200 C laipsnių orkaitę ir kepti 30 - 40 minučių. Patiekti su bulvėmis ir daržovėmis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Gintare
2020-08-30 19:17
Puikus receptas, kartosim ne kartą. ATSAKYTI
Ramunė
2019-12-16 21:27
Aš marinuoju su majonezu ir kepu keptuvėje, labai sultinga gaunasi. Bet taip irgi pamėginsiu būtinai ATSAKYTI
Rasa
2019-06-17 15:33
Gaminau be majonezo,tik su grietine 30 proc., dėjau pipirų,druskos , šviežių krapų ir svogūnų laiškų.skardą išklojau kepimo popieriumi ir ištepiau gi sviestu. Kepiau dar pilnai neatitirpintą, 200 orkaitėje 30min. Labai skanu :) Ačiū už receptą ATSAKYTI
Alyte
2018-12-10 21:57
Labai skanu.kepsim dar ☺ ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital