Greita indiška vištienos Tikka Masala

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Indiškas karis Tikka Masala
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Tai pagreitintas, supaprastintas indiško kario Tikka Masala receptas, jame minimalus kiekis prieskonių, kuriuos rasite beveik kiekvienoje parduotuvėje, nereikės lankytis Tai pagreitintas, supaprastintas indiško kario Tikka Masala receptas, jame minimalus kiekis prieskonių, kuriuos rasite beveik kiekvienoje parduotuvėje, nereikės lankytis specializuotose prieskonių parduotuvėse. Tiekiame su ryžiais ar indiška duonele. (...daugiau) Inga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė
280 gramų konservuotų pomidorų
100 gramų jogurto, natūralaus
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
40 gramų imbiero
40 gramų sviesto
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis kario
2 skiltelės česnako
1/4 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1/4 šaukštelio maltos kalendros
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais.
2.
Imbierą smulkiai sutarkuoti, česnaką smulkiai sukapoti, viską sumaišyti su kariu, aitriosios paprikos milteliais, malta kalendra, pipirais. Šiuo mišiniu įtrinti vištieną, sumaišyti su jogurtu ir palikti 10 minučių pasimarinuoti.
3.
Gilesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų su sviestu. Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepinti kelias minutes, kol paskaidrės.
4.
Nuo vištienos nubraukti marinatą ir vištieną sudėti prie svogūnų, pakepinti kelias minutes, vis pavartant. Užpilti pomidorus, sudėti nuo vištienos likusį marinatą, pasūdyti ir troškinti ant nedidelės kaitros apie 20 - 25 minutes.
Patarimai:
Valgome su ryžiais ar indiška duonele. Taip pat tinka pabarstyti šviežia kalendra.
AUTORIUS: Inga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Šefas Saimonas
2020-02-29 20:25
Visai skanu, bet nuobodu, trūksta aštrumo, vištiena sausa. Vištieną pagal šį receptą reiktų marinuoti apie 24h, visų prieskonių dvigubai daugiau reikia, o aitriosios paprikos pilnas šaukštelis arba net daugiau. Visai nieko, bet iki tikros tikka masala dar yra kur tobulėti. ATSAKYTI
Eglė
2019-10-26 19:53
Skanu, bet kai užyliau pomidorais, gavosi skystame padaže.. ATSAKYTI
Lina
2019-10-29 09:35
Gal per daug pomidorų įdėjot? Troškinasi su jais dar 20 minučių, tai nemažai skysčio nugaruoja, padažo turi likti, bet jis neturi būti labai labai skystas :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital