Greita frikadelių sriuba su ryžiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Frikadelių sriuba
Frikadelių sriuba
Frikadelių sriuba
Frikadelių sriuba
Autorius apie receptą: Ši sriuba tikrai labai paprasta, bet neprasta. Morkos ir imbero derinys išties puikus. Sriuba pavyko maloniai aitri. Buvo gardu ir, manau, dar tikrai ne kartą kartosiu šį receptą, Ši sriuba tikrai labai paprasta, bet neprasta. Morkos ir imbero derinys išties puikus. Sriuba pavyko maloniai aitri. Buvo gardu ir, manau, dar tikrai ne kartą kartosiu šį receptą, nes produktai paprasti ir beveik kasdien randami mano šaldytuve. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų vištienos faršo (ar kitokio)
3 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 sauja ryžių
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis prieskonių maltai mėsai (be druskos)
2 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis malto imbiero
1 žiupsnelis penkių pipirų mišinio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis krapų (šviežių, smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Maltą mėsą pagardinau prieskoniais maltai mėsai be druskos, išmaišiau gerai ir atidėjau.
2.
Morkas ir bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
3.
Puode įkaitiname aliejų ir apkepiname morkas su bulvėmis. Užpilame apie 1.5 l vandens ir verdame.
4.
Kai vanduo užvirs, sudėkite lauro lapus, dėkite perplautus ryžius ir suformuotus norimo dydžio kukulaičius iš mėsos. Virkite apie 20 min. Pagardinkite druska, pipirais ir maltu imbieru.
5.
Prieš tiekiant berkite smulkintus krapus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital