Greita duonelė su feta

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Greita duonelė su feta
Autorius apie receptą: Kaip užkandis ar priedas prie salotų tikrai labai gardu, o ir įdomiau nei paprasta duona. Kaip užkandis ar priedas prie salotų tikrai labai gardu, o ir įdomiau nei paprasta duona. Inga's Sweeterie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 stiklinės miltų
1 stiklinė fetos sūrio (trupintas)
0.5 stiklinės vandens
1/4 stiklinės aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į gilų dubenį suberiame miltus, druską, padarome centre įdubimą, supilame vandenį. Maišome, kol ingredientai susijungs. Tešla neturi lipti prie rankų, tad vandens kiekį reguliuojame pagal tai.
2.
Tešlą padaliname į keturias dalis. Iškočiojame kiekvieną dalį plonai. Kiekvieną dalį aptepame aliejumi ir sulankstome atskirai. Sudedame į lėkštę ir paliekame.
3.
Imame vieną sulankstytą dalį ir iškočiojame plonai. Įkaitiname keptuvę su šiek tiek aliejaus. Dedame paruoštą duonelę ir kepame apie 2 - 3 minutes, kol paruduos. Apverčiame, pabarstome fetos sūriu, pipirais. Kol kepa iš kitos pusės, tuo pat metu lydosi sūris ir duonelė tampa labai gardi!
4.
Dedame į lėkštę, sulankstome ir patiekiame karštą.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Ingos knygoje "Graikijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital