Greita čili sriuba su mėsa ir fermentiniu sūriu

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Greita čili sriuba su mėsa ir fermentiniu sūriu
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
7/10 litro pomidorų sulčių (arba pomidorų tyrės)
300 gramų kiaulienos faršo
1 stiklinė konservuotų pupelių (arba virtų)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas aitriosios paprikos
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
Pabarstymui:
50 gramų sūrio (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką apie 3 minutes. Tuomet sudedame faršą ir, nuolat maišant, apie 10 minučių gerai apkepiname keptuvėje.
2.
Mėsos masę reikia sukrėsti į puodą su užvirintomis pomidorų sultimis. Jei norite skystesnės sriubos, galite jas šiek tiek atskiesti vandeniu. O jeigu norisi dar tirštesnės sriubos, galite vietoje sulčių naudoti trintuvu susmulkintus konservuotus pomidorus arba pirktinę pomidorų tyrę.
3.
Į puodą sukrėskite konservuotas pupeles, smulkintą čili pipirą, įmaišykite pomidorų padažą. Maišant pavirkite ant nedidelės ugnies apie 10 minučių. Įberkite druską, įmaišykite petražoles, bei krapus.
4.
Kai sriubą supilstysite į dubenėlius, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.
AUTORIUS: Simona
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (5)
Božena
2016-10-08 00:24
Po baliaus is ryto gaminau sveciams,tai sake nuostabu!!!geresnes sriubos negali buti! Tik dar paprikos geltonos ir raudonos idejau( pjaustytos gabalikais) ATSAKYTI
Naida
2015-08-20 09:32
Galima vietoj pomidorų padažo nuplikti pomidorus,nulupti odele ir sublenderiuoti kartu su paprikomis :-) ATSAKYTI
Daiva
2015-08-19 16:22
aš dedu cukinijos gabaliukais, paskui sublenderiuoju ir viskas labai liuks :) ATSAKYTI
dovilė
2015-07-30 13:33
Superinė sriubytė ATSAKYTI
jurate
2015-07-30 11:12
Skanu,tik as dar dedu virtu bulviu. Jas sugrudu grustuvu ir supilu i sriuba. Gaunas tirstesne ir sotesne sriubyte ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital