Greita bananų duona be kvietinių miltų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Greita bananų duona be kvietinių miltų
Greita bananų duona be kvietinių miltų
Greita bananų duona be kvietinių miltų
Greita bananų duona be kvietinių miltų
Greita bananų duona be kvietinių miltų
Autorius apie receptą: Pastaruoju metu vis dažniau naudoju grikių miltus. Dvejojau, ar grikių miltų skonis nebus pernelyg ryškus, tačiau man labai patiko! Grikių skonio visai nesijaučia, ypač su Pastaruoju metu vis dažniau naudoju grikių miltus. Dvejojau, ar grikių miltų skonis nebus pernelyg ryškus, tačiau man labai patiko! Grikių skonio visai nesijaučia, ypač su ryškesnio skonio ingredientais kaip bananai, cinamonas, kefyras ir pan. Tikiuosi, šis receptas Jus įkvėps eksperimentuoti. Matavimui naudoju 250 ml stiklinę. (...daugiau) kitchenJulie
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai bananų
1 stiklinė grikių miltų
2 vienetai kiaušinių
0.3 stiklinės aliejaus
0.3 stiklinės pekano riešutų (arba graikinių, smulkintų)
0.25 stiklinės rudojo cukraus
0.25 stiklinės medaus
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis kepimo sodos
šiek tiek citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis malto muskato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 160 C laipsnių (funkcija su ventiliatoriumi) arba iki 180 C laipsnių (be ventiliatoriaus).
2.
Tris bananus gerai sutrinkite šakute. Kiaušinius išplakite, tuomet įplakite aliejų, cukrų ir medų, cinamoną, druską, muskatą. Sodą nugesinkite citrinų sultimis ir įmaišykite į tešlą. Įmaišykite miltus ir kapotus riešutus.
3.
Palikite pastovėti 5 minutes. Tuomet supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Ant viršaus uždėkite perpus perpjautą bananą, galite pabarstyti cukrumi.
4.
Kepkite 45 - 50 minučių ar kol įkišus ir ištraukus medinį iešmelį, jis bus neaplipęs tešla. Tikrinti pradėkite 40 minučių nuo kepimo. Atvėsinkite ant grotelių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Virga
2017-11-05 20:15
Iškepiau šia duona is viso grūdo avižinių miltu - išėjo puikiai! ATSAKYTI
Marija
2017-11-05 09:50
Pati skaniausia bananu duona, ir dar tooookia drėgna! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis