Greit mišrainė su liežuviu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greit mišrainė su liežuviu
Autorius apie receptą: Negaliu pasakyti, kad esu labai didelė mišrainių su majonezu gerbėja, bet kartais tikrai ruošiu šeimai ir tokias. Ne kasdien, manau tikrai nėra didelio nusikaltimo. Man ši Negaliu pasakyti, kad esu labai didelė mišrainių su majonezu gerbėja, bet kartais tikrai ruošiu šeimai ir tokias. Ne kasdien, manau tikrai nėra didelio nusikaltimo. Man ši mišrainė ypatingai skani ir soti. Puikus variantas net gi neštis pietums į darbą. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas kiaulės liežuvio (virto)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
4 šaukštai konservuotų žirnelių
4 vienetai marinuotų agurkų
1 šaukštas pomidorų padažo
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame daržoves ir pakepiname, kol jos suminkštės. Įdedame pomidorų padažo, pagardiname druska ir pipirais. Išmaišome, nukeliame nuo ugnies ir leidžiame atvėsti.
3.
Agurkus supjaustome šiaudeliais. Kartu su žirneliais leidžiame skysčiui nusivarvėti. Liežuvį taip pat supjaustome šiaudeliais.
4.
Viską išmaišome su majonezu ir ragaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital