Gražus vištų sparnelių gardėsis

AUTORIUS:
Mėta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Gražus vištų sparnelių gardėsis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Marinuoti vištų sparneliai (pagrindinis patiekalas)
Bulvės
Agurkas
Morka
PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinuotus vištų sparnelius kepkite apie 30 min. orkaitėje ar keptuvėje su nedideliu kiekiu augalinių riebalų. Garnyras: Nuluptas ir nuplautas (nusausinkite) bulves supjaustyti pailgais pagaliukais (apie 5 cm ilgio ir 3 cm pločio).  Kepti  įkaitintuose riebaluose vienu sluoksniu kol gražiai apskrunda. Ištraukite iš aliejaus ir jei iš karto nevalgysite laikykite šiltai.  Patiekimas: Vištų sparniukus patiekite su skrudintomis bulvytėmis ir gražiai pjaustytu agurku ir morka bei mėgiamu padažu. Galite pasitelkti fantaziją, jog būtų ne tik spalvinga, bet ir gražu ;) Skanaus!
AUTORIUS: Mėta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital