Gražuolis obuolių pyragas su vaniliniu pudingu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Obuolių pyragas su pudingu
Obuolių pyragas su pudingu
Obuolių pyragas su pudingu
Autorius apie receptą: Skanus, gardus pyragėlis. Jam kepti naudojau 22 centimetrų skersmens formą. Skanus, gardus pyragėlis. Jam kepti naudojau 22 centimetrų skersmens formą. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
250 gramų miltų
125 gramai sviesto (šalto)
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių (M dydžio)
šiek tiek druskos
šiek tiek vanilės aromato
Įdarui:
500 gramų obuolių (nuluptų, be sėklų)
400 mililitrų pieno
100 gramų kreminės varškės
40 gramų vanilinio pudingo milteliai (1 pakelio)
1 vienetas kiaušinių trynių
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek cukraus
Trupiniams:
110 gramų miltų
60 gramų sviesto (šalto)
60 gramų cukraus
2 šaukštai maltų migdolų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai sviestą sukapoti, kiaušinį išplakti su cukrumi, vanile ir druska, ir supilti ant sviesto. Suberti miltus ir užminkyti tešlą. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 minučių.
2.
Iš pieno, cukraus ir vanilinio pudingo miltelių išvirti pudingą. Palikti atvėsti iki kambario temperatūros. Varškę išsukti su tryniu, supilti į pudingą ir viską gerai išmaišyti.
3.
Obuolius supjaustyti nedideliais gabalėliais ir apšlakstyti citrinos sultimis.
4.
Trupiniams sviestą sukapoti, suberti cukrų, miltus, migdolus ir viską sutrinti.
5.
Torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi, iš tešlos iškočioti apskritimą ir dėti į formos dugną. Padaryti maždaug 4 - 4,5 cm. aukščio kraštelius, suberti obuoius, ant jų - vanilinį pudingą, ir ant viršaus užbarstyti trupinius. Kepti 170 - 180 C laipsnių orkaitėje apie 60 - 70 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital