Gražuoliai sviestiniai sausainiai "Žvaigždutės" su uogiene

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Sviestiniai sausainiai žvaigždutės su uogiene
Autorius apie receptą: Labai skanūs, kvapnūs ir kalėdiški sviestiniai sausainukai. Labai skanūs, kvapnūs ir kalėdiški sviestiniai sausainukai. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
200 gramų miltų
100 gramų sviesto
60 gramų cukraus
40 gramų jogurto, natūralaus
šiek tiek vanilės
100 gramų uogienės (pertepimui)
šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Minkštą kambario temperatūros sviestą sumaišyti su jogurtu. Suberti cukrų, vanilę, miltus ir užminkyti tešlą. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę ir palikti šaldytuve 1 valandai.
2.
Stalą pabarstyti miltais ir iškočioti tešlą. Išspausti norimas formeles - aš spaudžiau žvaigždutes, pusėje jų viduryje padariau skylutes.
3.
Sausainukus sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8 - 10 minučių. Tiksli kepimo trukmė priklausys nuo sausainių dydžio ir storio.
4.
Iškepusius ir šiek tiek atvėsusius sausainius užtepti uogiene, ant viršaus dėti po kitą sausainuką ir apibarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
RiDa
2018-04-17 13:11
Laba diena, noriu paklaust - sviestą ištirpinti ar sutarkuoti? ATSAKYTI
*
2018-12-17 16:29
Rašo kambario temperatūros - tai reiškia, palikti tiesiog ant stalo valandai-dviems, kol suminkštės (arba supjaustyti mažais kubeliais, tada suminkštės per pusvalandį) ir tokį naudoti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital