Gražuoliai spalvoti morengai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Gražuoliai spalvoti morengai
Gražuoliai spalvoti morengai
Gražuoliai spalvoti morengai
Gražuoliai spalvoti morengai
Gražuoliai spalvoti morengai
Gražuoliai spalvoti morengai
Autorius apie receptą: Nusibrėžiau sau tikslą: išmokti kepti morengus, kurie parą ar dvi pastovi šaldytuve ir išlieka traškūs ir skanūs lyg ką tik iškepti. Ir ką gi, man pavyko! Atradau receptą, Nusibrėžiau sau tikslą: išmokti kepti morengus, kurie parą ar dvi pastovi šaldytuve ir išlieka traškūs ir skanūs lyg ką tik iškepti. Ir ką gi, man pavyko! Atradau receptą, surinktą iš kelių, kurį nuo šiol naudosiu visada tiek šeimyną pradžiuginti, tiek tortus papuošti. (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
170 gramų cukraus (maždaug iš 3 M dydžio kiaušinių)
100 gramų kiaušinių baltymų
30 gramų cukraus pudros
pagal poreikį maistinių dažų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį supilti kiaušinio baltymus, labai svarbu, kad nepatektų nei lašelio trynio. Berti cukrų. Indą statyti ant garų vonelės ir kaitinti nuolat maišant iki kol cukrus ištirps. Man užtrunka 3 - 5 minutes, cukrus turi ištirpti, bet svarbu baltymo neperkaitinti.
2.
Tuomet dubenį nukelti nuo garų ir išplakti elektriniu plaktuvu iki kol masė taps labai standi. Tuomet suberti cukraus pudrą ir dar paplakti. Man plakimas užtrunka apie 5 - 7 minutes.
3.
Į išplaktą masę supilti maistinius dažus, išmaišyti.
4.
Į konditerinį švirkštą atsargiai sudėti baltymų masę.
5.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, tuomet išspausti norimos formos morengus.
6.
Kepti įkaitintoje iki 80 C laipsnių temperatūros orkaitėje su ventiliatoriaus rėžimu apie 1 - 2 valandas iki kol morengai bus lengvi ir išdžiūvę, tikslus kepimo laikas priklausys nuo morengų dydžio ir orkaitės.
Patarimai:
Baltymai. Į dubenį su baltymais neturi patekti nei lašelio trynio.
Indai Visi naudojami indai ir įrankiai turi būti švariai nuplauti, be jokio riebalo ir švarūs. Morengų masę man pavyksta išplakti stikliniame inde.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital