Gražuoliai plikyti sausainiai pagal Andželiką

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Gražuoliai plikyti sausainiai pagal Andželiką
Autorius apie receptą: Kad diena būtų saldesnė siūlau išsikepti šių labai skanių sausainiukų. Kad diena būtų saldesnė siūlau išsikepti šių labai skanių sausainiukų. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 mililitrų pieno
4 vienetai kiaušinių (mažesnių arba 3 didesnių)
170 gramų kvietinių miltų
120 gramų rudojo cukraus (arba pagal skonį)
75 gramai sviesto
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą supilti pieną, įdėti sviestą, įberti cukraus, vanilės, druskos ir kaitinti iki kol užvirs.
2.
Tuomet puodą nuimti nuo viryklės ir įsijoti miltus, gerai maišyti iki kol tešla sušoks į vientisą masę. Palikti kelias minutes atvėsti.
3.
Į puodą su tešla mušti po vieną kiaušinį ir vis išplakti. Tešla turi būti ne per skysta ir ne per daug tiršta, turi lėtai kristi nuo mentelės.
4.
Į konditerinį maišelį su antgaliu dėti dalį tešlos.
5.
Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir išspausti sausainius paliekant tarpus tarp jų.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje su ventiliatoriumi apie 20 minučių iki kol gražiai apkeps ir paruduos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital