Granola su braškėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Granola su braškėmis
Autorius apie receptą: Naminiai pusryčių dribsniai, puikiai tinkantys su pienu, jogurtu arba tiesiog pagardas mėgstamai košei. Naminiai pusryčių dribsniai, puikiai tinkantys su pienu, jogurtu arba tiesiog pagardas mėgstamai košei. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų avižinių dribsnių
60 gramų migdolų (smulkintų)
40 gramų kokosų aliejaus
3 šaukštai klevų sirupo
15 gramų liofilizuotų braškių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Avižinius dribsnius, smulkintus migdolus, druską sumaišyti.
2.
Į prikaistuvį dėti kokosų aliejų, supilti klevų sirupą, pakaitinti, kol kokosų aliejus išsilydys.
3.
Supilti aliejaus masę į dribsnius ir gerai išmaišyti.
4.
Mišinį paskleisti kepimo popieriumi ištiestoje skardoje.
5.
Kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., keletą kartų pamaišant. Stebėti kepant, nes granola gali greitai sudegti! Atvėsinti.
6.
Braškes susmulkinti ir įmaišyti į atvėsusią granolą.
7.
Laikyti sandariame indelyje.
Patarimai:
Reiktų naudoti paprastus, o ne greito paruošimo dribsnius.
Vietoje klevų sirupo galima dėti medų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital