Graikiško stiliaus mėsainis su vištienos šlaunelių mėsa, fetos sūriu ir tzadziki padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Graikiško stiliaus mėsainis su vištienos šlaunelių mėsa, fetos sūriu ir tzadziki padažu
Graikiško stiliaus mėsainis su vištienos šlaunelių mėsa, fetos sūriu ir tzadziki padažu
Graikiško stiliaus mėsainis su vištienos šlaunelių mėsa, fetos sūriu ir tzadziki padažu
Graikiško stiliaus mėsainis su vištienos šlaunelių mėsa, fetos sūriu ir tzadziki padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai mėsainių bandelių (naudojome FAZER STREET FOOD brioche bandeles)
2 gabalėliai vištienos šlaunelių mėsos (didesnių arba 3 mažesnių, marinuotų)
4 griežinėliai pomidorų (didelio)
2 lapai salotų
2 šaukštai fetos sūrio
2 šaukštai graikiško jogurto
pagal skonį džiovintų bazilikų
Padažui:
2 šaukštai graikiško jogurto
1 vienetas agurkų
1 šaukštas krapų
1 griežinėlis citrinų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus (ypač tyro)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Marinuotus vištienos šlaunelių mėsos gabalėlius kepkite ant grilio iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Taip pat galite vištieną kepti orkaitėje ir pabaigoje apkepti keptuvėje.
2.
Fetos sūrį sutrinkite šakute. Sumaišykite su 2 v.š. graikiško jogurto. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir baziliku.
3.
Pusę agurko daržovių skustuku supjaustykite plonomis juostelėmis, o kitą pusę – kubeliais.
4.
Paruoškite tzadziki padažą: 2 v.š. graikiško jogurto sumaišykite su agurko kubeliais ir smulkintais krapais. Įspauskite citrinos sulčių, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus. Išmaišykite.
5.
Ant grilio arba keptuvėje pašildykite mėsainių bandeles.
6.
Apatines bandelių puses aptepkite fetos sūrio padažu. Uždėkite salotos lapus, keptą vištieną, pomidorų griežinėlius ir agurko juosteles. Apliekite tzadziki padažu ir užvožkite viršutine bandelių puse.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Inga
2024-02-28 23:02
Skanu, tik rinkciausi kitokia bandele, si naudota nuo padazo istisko. ATSAKYTI
Ieva
2023-01-30 18:34
Katik pagaminau ir jau prarijom su vyru, super, labai skanu. Man kaip tzadziki mėgėjai iš vis tobula. ( Tik agurkusi tzadziki as tarkuoju per taip vadinama burokine tarka , o ne pjaustau kubeliais. ATSAKYTI
Vitalija Gudaitienė
2022-08-19 19:24
Net skanu skaitant, Ačiū ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital