Graikiški spagečiai su malta mėsa

AUTORIUS:
Knorr
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Graikiški spagečiai su malta mėsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g kiaulienos, faršo
120 g vyšninių pomidoriukų
1 pakelio Knorr FIX ruošinio spagečiams "Bolognese"
2 skiltelių česnako
1 svogūno
10 juodų alyvuogių
400 g pomidorų, konservuotų
2 v.š. aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.

Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus.

Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.

Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių

Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais. Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.  

AUTORIUS: Knorr
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
tomas
2016-01-04 22:33
Dadejau marinuotos paprikos ir 1minute pries dedant pamidorus paviriau rozmarino sakele nepamirskime vyno slakeli ;)* ATSAKYTI
tomas
2016-01-04 21:51
Bandysiu su spaghetti al nero di seppia .pranesiu kaip sekes ATSAKYTI
Mishel
2015-04-05 15:37
Tikrai skanu ypac nes as labai megstu spagecius ir Graikija :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital