Graikiškas kalafijoro apkepas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Graikiškas kalafijoro apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Žiediniai kopūstai, apie 2 kg, 1 vienetas
Morkos, 3 vienetai
Svogūnai, 1 vienetas
Mėsa, rūkyta, 200 gramų
Grybai, įvairūs, 200 gramų
Aliejus, kepimui
Grietinėlė, 200 gramų
Kvietiniai miltai, 1.5 šaukšto
Fermentinis sūris, 200 gramų
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Patiekalas 5-6 žmonėms. Kalafijorą išverdame (tik neperverdame) kartu su morkom, atidedam ataušti, tuo tarpu apkepam smulkiai supjaustytus svogūnus, rūkytą mėsytę, morkas, grybus. Grietinėlę sumaišytą su miltais užverdam, užvirus sudedam pusę, t.y. 100 gr. sūrio ir sumaišom, tik neverdam. Imam didelį indą, viska gerai išmaisom, jei reikia, dedam druską, pipirus, išmaišę viską sudedam į didelę skardą, gražiai išlyginam, apibarstom likusiu sūriu. Kepam 190 laipsnių, 40-60 min., kol apskrus.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Daiwiki
2011-09-22 16:55
Esu dariusi ta pati reciapta tik viska dariau keptuveja. Skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital