Sviestiniai graikinių riešutų sausainukai

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sviestiniai graikinių riešutų sausainiai
Sviestiniai graikinių riešutų sausainiai
Sviestiniai graikinių riešutų sausainiai
Sviestiniai graikinių riešutų sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
2 stiklinės miltų
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 stiklinė graikinių riešutų
1/3 stiklinės cukraus pudros
1 žiupsnelis druskos
Apvoliojimui:
0.5 stiklinės cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Riešutus truputį pakepinti sausoje keptuvėje. Palikti atvėsti ir susmulkinti.
2.
Į sviestą berti cukraus pudrą, druską, riešutus ir miltus. Tešlą minkyti rankomis iki daugmaž vientisos masės, iš kurios jau galima būtų formuoti rutuliukus.
3.
Tešlą dalinti lygiomis porcijomis, nedideliais rutuliukais. Juos formuoti tarp delnų. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
4.
Kepti iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 - 20 minučių, kol sausainiai tampa švelniai rudos spalvos. Palikti atvėsti kelioms minutėms.
5.
Sausainius apvolioti cukraus pudroje.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital