Gnocchi pomidorų padaže su burata

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gnocchi pomidorų padaže su burata
Autorius apie receptą: Kartais iki tobulybės reikia tiek nedaug - vos kelių kokybiškų ingredientų ir 15 minučių jūsų laiko. Skonio paslaptis slypi pomidorų padaže - nors jis pagaminamas greitai ir Kartais iki tobulybės reikia tiek nedaug - vos kelių kokybiškų ingredientų ir 15 minučių jūsų laiko. Skonio paslaptis slypi pomidorų padaže - nors jis pagaminamas greitai ir lengvai, bet skonis puikiai subalansuotas ir tobulai dera su gnocchi arba pasta - rinktis jums. Receptas sukurtas bendradarbiaujant su maisto blogu „Ant medinės lentelės“. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų konservuotų pomidorų
500 gramų bulvių kukuliai (gnocchi)
2 vienetai burrata sūrio (rutuliukais)
4 skiltelės česnako
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas raudonojo vyno acto
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis prieskonių mišinio (naudojome Santa Maria mišinį su žolelėmis ir pomidorais)
pagal skonį petražolių
pagal skonį parmezano sūrio
pagal skonį baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame smulkiais kubeliais pjaustytą mažą svogūną ir kepiname 2 minutes. Įtrakuojame česnaką ir kepiname dar minutę. Sudedame smulkintas petražoles, supilame pomidorus, actą, beriame druskos, cukraus ir prieskonių mišinio. Išmaišome ir kaitiname ant didesnės kaitros kartas nuo karto pamaišydami apie 10 minučių arba tol, kol padažas sutirštės iki jūsų pageidaujamos tekstūros.
2.
Kol padažas verda ir tirštėja, išverdame Gnocchi (arba pasta).
3.
Gnocchi beriame į pomidorų padažą, išmaišome.
4.
Ant viršaus gausiai užtarkuojame parmezano ir dedame burratos. Vienai porcijai - pusė burratos rutuliuko, kurį apšlakstome alyvuogių aliejumi, pabarstome prieskonių mišiniu.
5.
Patiekiant ant viršaus uždedame keletą šviežio baziliko lapelių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital