Glazūruoti šonkauliukai - sultingi ir minkštučiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Glazūruoti šonkauliukai
Autorius apie receptą: Įsitikinau, norint iškepti skanius šonkauliukus – juos būtina apvirti. Taip darau dabar visada ir mėgaujuosi sultingais ir mėsingais šonkauliukais, o ne apdžiūvusia mėsa Įsitikinau, norint iškepti skanius šonkauliukus – juos būtina apvirti. Taip darau dabar visada ir mėgaujuosi sultingais ir mėsingais šonkauliukais, o ne apdžiūvusia mėsa ant kaulo. Šį kartą juos išvirusi aptepiau glazūra ir dar apkepiau. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 kilogramai kiaulienos šonkaulių
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai juodųjų pipirų (grūdeliais)
2 vienetai kvapiųjų pipirų (grūdeliais)
pagal poreikį druskos
Glazūrai:
3 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šonkauliukus dedame virti į puodą su prieskoniais: druska, pipirai, lauro lapeliai, svogūnas ir česnakas. Verdame apie 50 min.
2.
Išvirusius šonkauliukus šiek tiek atvėsiname.
3.
Pakaitinu aliejų, sudedu pomidorų padažą ir rudą cukrų. Šiek tiek pakaitinu padažą. Susidariusia glazūra aptepu šonkauliukus ir pakepinu po kelias minutes keptuvėje iš abiejų pusių.
Patarimai:
Paruoštą glazūra galima aptepti ir kepti orkaitėje arba keptuvėje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital