Glazūruota šoninė orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Glazūruota šoninė orkaitėje
Glazūruota šoninė orkaitėje
Glazūruota šoninė orkaitėje
Glazūruota šoninė orkaitėje
Autorius apie receptą: Šis receptas nuostabus dėl dviejų priežasčių: nereikia vargti iš anksto ruošiant mėsą ir per tokį trumpą laiką galima paruošti išties puikų patiekalą. Išvirti Šis receptas nuostabus dėl dviejų priežasčių: nereikia vargti iš anksto ruošiant mėsą ir per tokį trumpą laiką galima paruošti išties puikų patiekalą. Išvirti šoninę, pasiruošti glazūrą, aptepti šoninę ir iškepti. Jeigu norite, galite gamybos procesą paskirstyti per dvi dienas. Pirmą dieną išvirkite šoninę ir aptepę glazūra, palikite iki rytojaus. O sekančią dieną Jums beliks tik iškepti. Šoninė skani ir atvėsusį. Ačiū Inai. (...daugiau) Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1.5 kilogramo kiaulienos šoninės
3 šaukštai aliejaus
3 šaukštai medaus
3 šaukštai sojos padažo
4 skiltelės česnako
2 šaukštai balzaminio acto
0.5 vieneto citrinų (sulčių)
1 šaukštelis rudojo cukraus
1 šaukštelis paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šoninę apverdame 30 min ir paliekame atvėsti. Aš išnešiau į šaltą patalpą.
2.
Kol virs šoninė pasigaminkite glazūrą. Į trintuvą dedame česnako skilteles, medų, beriame prieskonius ir cukrų, pilame aliejų, citrinų sultis, balzaminį actą, sojos padažą ir sutriname iki vientisos konsistencijos masės.
3.
Masę pilame į puodelį, statome ant viryklės ir kaitiname, kol sutirštės. Ragaukite ir pagal savo skonį pridėkite trūkstamų ingredientų. Gal trūksta druskos ar aitriosios paprikos, o gal rūgšties.
4.
Glazūrą tepkite silikoniniu teptuku ant visiškai atvėsusios mėsos. Paruoštą mėsą dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
5.
Kepkite iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 valandą. Karts nuo karto vis apipilkite šoninę nutekėjusia glazūra. Jeigu po valandos mėsa jums atrodo nepakankamai apskrudus, kepkite dar apie 10 min. Galite pridengti suglamžytu ir sudrėkintu kepimo popieriumi, kad nedegtų.
6.
Galima tiekti su apkeptomis bulvėmis, duona, ryžiais, daržovėmis. Visaip skanu. Tobulai skanu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital