Glazuruota lašiša

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Glazuruota lašiša
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 v. š. rudojo cukraus
3 v. š. aliejaus
2 v. š. sojų padažo
2 v. š. citrinos sulčių
2 v. š. balto vyno
2 gabaliukai lašišos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nedideliame inde kaitinti aliejų, cukrų, sojos padažą, citrinos sultis ir baltą vyną. Žuvį sudėti į kepimo indą. Užpilti glazūrą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30 min.
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Julija
2012-02-23 12:40
"Labai gardus ir paprastas receptas, dekui Dovilei :) ATSAKYTI
Agne
2012-02-19 18:30
norejau paklaust kokia turi but lasisa,ar rukyta ar sviezia? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital