Glazūruota lašiša keptuvėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 153)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 153)
Glazūruota lašiša keptuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai lašišos pjausnių
4 šaukštai sojos padažo
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai medaus (arba rudojo cukraus)
1 šaukštas citrinų sulčių
1 žiupsnelis citrininių pipirų
1 žiupsnelis sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišą nuplaukite, nusausinkite ir apibarstykite iš abiejų pusių citrinpipiriais. Palikite 10 minučių.
2.
Indelyje sumaišykite soją, medų, citrinos sultis bei aliejų. Jei mėgstate galite įtakruoti šiek tiek šviežio imbiero.
3.
Paruošta glazūra aptepkite lašišą (abi puses), palaukite keletą minučių ir dėkite į įkaitintą grill’io keptuvę. Kepant karts nuo karto apliekite likusia glazūra. Iš vienos pusės kepkite apie 5 minutes, iš kito užteks ir 3 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital