Glajus raudonai mėsai kepant ant grilio

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiamas glajus. Kepant mėsą, reikėtų kiekvieną kartą apverčiant patepti glajumi, tuomet ji bus tobulo aromato ir skonio. Nesudėtingai paruošiamas glajus. Kepant mėsą, reikėtų kiekvieną kartą apverčiant patepti glajumi, tuomet ji bus tobulo aromato ir skonio. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų aliejaus
50 gramų svogūnų
50 gramų paprikos
50 gramų žalumynų (petražolių, krapų, čiobrelių, šalavijų ar kt.)
50 gramų teriyaki padažo
30 gramų dižono garstyčių
20 gramų česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Daržovės labai smulkiai sukapojamos.
2.
Smulkintos daržovės sumaišomos su smulkiai kapotais žalumynais, garstyčiomis, aliejumi ir teryaki padažu. Pagal skonį pagardinama druska ir pipirais.
3.
Kepant mėsą ant grilio, kiekvieną kartą prieš verčiant patepti šiuo glajumi.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia .
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital