Geriausias “GLUHWEIN” receptas

AUTORIUS:
Čiop Čiop kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Geriausias “GLUHWEIN” receptas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Maža cinamono lazdelė
Keli gabaliukai apelsino žievelės
Gabaliukas muskato riešuto
Keli juodieji pipirai
100ml vandens
Šaukštas cukraus
750ml „Gluhwein“ vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode maišant stipriai įkaitinkite visus prieskonius. Supilkite vandenį ir puodą nukelkite nuo kaitros, palikite keletui minučių atvėsti. Į vandens bei prieskonių mišinį supilkite vyną bei cukrų, viską po truputi kaitinkite, kol cukrus ištirps, o vynas pasidarys karštas. Neužvirkite. Pilkite į termosą, apsirenkite šiltai ir eikite į lauką su mylimuoju stebėti žvaigždžių. Skanaus! Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.
AUTORIUS: Čiop Čiop kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital