Geltonųjų slyvučių pyragas

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Geltonųjų slyvučių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
20 cm kepimo formai 
150 g  sviesto, kambario temperatūros
150 g cukraus
4 v. š cukraus, pabarstymui
150 g miltų
1,5 a. š. kepimo miltelių
2 kiaušinių, didelių
2 v. š. amareto
Slyvučių, geltonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Sviestą išsukti elektriniu plaktuvu su cukrumi.
2. Sudėti,plakant, po vieną kiaušinį, kad geriau išsimaišytų ir gautųsi vientisa, puri masė.
3. Supilti amareto ir palaipsniui supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Gaunasi labai puri masė, kurią reikia supilti į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą.
4. Tešlą supilti į kepimo formą.
5. Sudėti nuplautas, išdorotas slyvutes viduriukų į viršų ir apibarstyti keliais šaukštais cukraus.
6. Kepti 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 min., kol gražiai apskrus ir įsmeigtas pagaliukas liks sausas.
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital