Geltonųjų slyvų džemas su bananais

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Geltonųjų slyvų džemas su bananais
Autorius apie receptą: Šį džemą kartosiu ir kitais metais - jis nuostabus. Šį džemą kartosiu ir kitais metais - jis nuostabus. Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kaukazinių slyvučių (geltonųjų)
1 kilogramas cukraus uogienėms
8 vienetai bananų
100 mililitrų vandens
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iš slyvučių išimti kauliukus.
2.
Į puodą berti slyvas, cukrų ir įpilti vandens. Virti ant vidutinės kaitros vis pamaišant iki kol slyvos suminkštės.
3.
Bananus nulupti, supjaustyti nedideliais gabaliukais, suberti į puodą su slyvomis, įberti cinamoną. Pavirti viską dar iki kol bananai suvirs ir masė ims tirštėti.
4.
Stiklainius gerai išplauti ir sterilizuoti - skardą iškloti rankšluosčiu ir pastatyti stiklainius kakleliu į apačią. Kaitinti įkaitintoje iki 100 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.
5.
Išvirusią masę sutrinti elektriniu trintuvu ir išpilstyti į stiklainiukus, užsukti dangteliais. Palikti kambario temperatūroje atvėsti, o tuomet laikyti tamsioje ir šaltoje vietoje.
Patarimai:
Iš šio kiekio pavyks paruošti 7 stiklainiukus po 250 ml.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital