Gaspačio

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Gaspačio
Gaspačio
Gaspačio
Autorius apie receptą: Gaspačio gamintas laikantis ajurvedos mitybos taisyklių, todėl be svogūnų, česnakų, o actas pakeistas žaliosios citrinos sultimis. Labai skanu ir gaivu! Jei norite pavalgyti Gaspačio gamintas laikantis ajurvedos mitybos taisyklių, todėl be svogūnų, česnakų, o actas pakeistas žaliosios citrinos sultimis. Labai skanu ir gaivu! Jei norite pavalgyti sočiau, padarykite prie šios nuostabios sriubos skrebučius su mocarelos sūriu. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai pomidorų
3 vienetai agurkų
1 vienetas saldžiosios paprikos
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį žaliųjų citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pomidorus įpjauname kryžiuku, užpilame verdančiu vandeniu, palaikome 1-2 minutes, perliejame šaltu vandeniu ir nuimame odelę.
2.
Pomidorus, agurkus, papriką supjaustome nedideliais gabaliukais ir beriame į virtuvinį kombainą.
3.
Pagardiname druska, pipirais, įpilame alyvuogių aliejų ir žaliųjų citrinų sultis. Susmulkiname iki vientisos masės.
4.
Sriubą dedame į šaldytuvą ir palaikome 1 valandą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital