Gaspačio

AUTORIUS:
Loreta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Gaspačio
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g pomidorų
100 g agurkų
100 g saldžiųjų paprikų
40 g svogūnų
1 česnako skiltelė
200 g vandens
Druska ir kiti prieskoniai pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorus užpyliau verdančiu vandeniu ir palaikiau 1 minutę. Nulupau nuo kiekvieno pomidoro odelę. Atsargiai! Nenusideginkite pirštų, pomidorai bus karšti.
Nulupau ir kubeliais supjausčiau agurkus.
Papriką susmulkinau.
Česnako skiltelę nulupau.
Į dubenėlį sudėjau pomidorus be odelių, agurkus, paprikas, nuluptą svogūną ir česnaką. Viską sutryniau su trintuvu iki tyrelės konsistencijos.
Supyliau vandenį ir dar kartą pertryniau.
Įmaišiau prieskonių.
Štai ir viskas. Galima valgyti. :)
AUTORIUS: Loreta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital