Garžioji pupelių mišrainė su rūkyta vištiena (be majonezo)

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Pupelių mišrainė su vištiena
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Soti ir labai gardi vištienos mišrainė su pupelėmis. Paprasta paruošti, papildomai tinka dėti saliero ar poro. Soti ir labai gardi vištienos mišrainė su pupelėmis. Paprasta paruošti, papildomai tinka dėti saliero ar poro. Karina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų rūkytos vištienos
200 gramų konservuotų pupelių
2 vienetai bulvių (virtų su lupena)
150 gramų fermentinio sūrio
3 šaukštai graikiško jogurto
1 šaukštelis garstyčių
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais.
2.
Sūrį supjaustyti plonomis juostelėmis ar sutarkuoti.
3.
Vištieną supjaustyti juostelėmis.
4.
Konservuotas pupeles gerai nukošti, išmaišyti su sūriu, vištiena, smulkinti česnaku, bulvėmis, jogurtu ir garstyčiomis.
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis