Garsusis Hollandaise padažas - pats greičiausias receptas

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Greitas Hollandaise olandiškas padažas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šis nuostabus padažas yra greita klasikinio olandiško padažo versija, kurią pagaminsite be galo paprastai ir sparčiai, o skoniu, bent mano akimis, ji tikrai nenusileidžia Šis nuostabus padažas yra greita klasikinio olandiško padažo versija, kurią pagaminsite be galo paprastai ir sparčiai, o skoniu, bent mano akimis, ji tikrai nenusileidžia originalui. Šis padažas idealiai tinka pagardinti Benedikto kiaušiniams, lašišos kepsniui, pusryčių skrebučiui ar kur tik sugalvosite. Prieš porą metų šį receptą nusižiūrėjau iš Elise Bauer ir nuo to laiko gaminu tik taip. Iš šio ingredientų kiekio pagaminsite daugmaž vieną puodelį padažo. (...daugiau) Lina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai kiaušinių trynių (vidutinio dydžio)
140 gramų sviesto
1 šaukštas citrinų sulčių
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Prikaistuve, vis pamaišant, ištirpinkite sviestą, bet neleiskite jam užvirti.
2.
Pasiruoškite blenderį ir indą, kuriame ruošite padažą. Reikėtų, kad indas būtų tik truputį platesnis už blenderio galvą. Į jį sudėkite kiaušinių trynius, citrinų sultis ir druską. Trinkite kelioliką sekundžių, kol masė pašviesės.
3.
Toliau trindami palengva pilkite karštą sviestą, kol supilsite visą. Supylę patrinkite dar keletą sekundžių, kol masė susijungs į vientisą. Jeigu padažas atrodo per tirštas, įpilkite šlakelį vandens ir šiek tiek patrinkite blenderiu, kad ingredientai susijungtų.
4.
Paragaukite padažo, jei trūksta rūgštumo, sūrumo ar aštrumo, atitinkamai pagardinkite citrina, druska ar pipirais.
5.
Aš šį padažą dažniausiai tiekiu su Benedikto kiaušiniais, bet jis puikiai tinka ir prie lašišos ar kitos žuvies kepsnio, ant orkaitėje keptų daržovių, prie mėsos kukuliukų ar kur tik sugalvosite.
AUTORIUS: Lina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Eglė
2022-03-19 11:34
Labai skystas,kaip vanduo,gaunasi. ATSAKYTI
Evelina
2018-04-13 18:03
Ačiū!!! Receptas puikus ir tikrai daug lengviau už klasikinį olandiško padažo gaminimą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital