Garstyčių sriuba

AUTORIUS:
Gitana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Garstyčių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai miltų
0,6 l vandens arba daržovių sultinio
2 šaukštai garstyčių
100 g grietinėlės
250 g lašišos filė
Maltų juodųjų pipirų ir druskos - pagal skonį
1 šaukštas smulkintų žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišos kepsnį įtrinkite druska ir pipirais. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Po to šiek tiek pravėsusį kepsnį supjaustykite kubeliais.
Į įkaitintą sviestą berkite miltus ir šiek tiek pakepinkite (~2 minutes).
Į užvirintą vandenį ar sultinį supilkite pakepintus miltus, sudėkite žuvį, garstyčias, prieskonius ir virkite apie 3-5 minutes.
Kai sriubą nukelsite nuo ugnies, supilkite grietinėlę ir žalumynus.
Gero apetito
AUTORIUS: Gitana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital