Garstyčių padaže marinuota silkė

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Silkė garstyčių padaže
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Tokios silkės pirmą kartą ragavau Švedijoje ir sužinojau, kad ji tradicinė ir labai mėgstama tarp švedų. Grįžusi namo būtinai ir pati norėjau pabandyti tokią paruošti, Tokios silkės pirmą kartą ragavau Švedijoje ir sužinojau, kad ji tradicinė ir labai mėgstama tarp švedų. Grįžusi namo būtinai ir pati norėjau pabandyti tokią paruošti, galiu pasakyti, kad pavyko puikiai! Skanu su virtomis ar keptomis bulvėmis ar duona. (...daugiau) Renata
INGREDIENTAI:
2 vienetai silkių filė
250 mililitrų vandens
50 mililitrų acto
1 šaukštelis druskos (jei silkė nesūdyta)
1 šaukštelis cukraus
Padažui:
50 mililitrų aliejaus
2 šaukštai garstyčių (stipresnio skonio, iš indelio)
1 šaukštas skysto medaus
0.5 šaukštelio acto
šiek tiek pipirnės (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą su vandeniu beriu druską, cukrų ir užvirinu. Nukaičiu ir supilu actą. Kai visiškai atvėsta, užpilu silkę. Palieku šaldytuve nakčiai. Vėliau nuvarvinu.
2.
Padažui garstyčias išplaku su medumi, actu ir aliejumi. Išmaišau su silkės gabaliukais. Palieku parai šaldytuve. Patiekiu su pipirnėmis.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis