Garstyčių padaže marinuota silkė

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Silkė garstyčių padaže
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Tokios silkės pirmą kartą ragavau Švedijoje ir sužinojau, kad ji tradicinė ir labai mėgstama tarp švedų. Grįžusi namo būtinai ir pati norėjau pabandyti tokią paruošti, Tokios silkės pirmą kartą ragavau Švedijoje ir sužinojau, kad ji tradicinė ir labai mėgstama tarp švedų. Grįžusi namo būtinai ir pati norėjau pabandyti tokią paruošti, galiu pasakyti, kad pavyko puikiai! Skanu su virtomis ar keptomis bulvėmis ar duona. (...daugiau) Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vienetai silkių filė
250 mililitrų vandens
50 mililitrų acto
1 šaukštelis druskos (jei silkė nesūdyta)
1 šaukštelis cukraus
Padažui:
50 mililitrų aliejaus
2 šaukštai garstyčių (stipresnio skonio, iš indelio)
1 šaukštas medaus
0.5 šaukštelio acto
šiek tiek pipirnės (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukrų ir druską gerai išmaišau vandenyje, kad ištirptų. Supilu actą, išmaišau. Šiuo mišiniu užpilu silkę. Palieku šaldytuve nakčiai. Vėliau nuvarvinu.
2.
Padažui garstyčias išplaku su medumi, actu ir aliejumi (jeigu medus kietas, truputį pašildau, kad suskystėtų).
3.
Garstyčių padažą išmaišau su silkės gabaliukais. Palieku parai šaldytuve.
4.
Patiekiant tinka pabarstyti pipirnėmis, saulėgrąžų ar žirnių daigais.
Patarimai:
Vietoje paprasto acto galite naudoti obuolių actą tik jo pilkite šiek tiek daugiau, nes jo rūgštingumas mažesnis.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis