Garstyčiomis ir sūriu užkepta vištienos krūtinėlė orkaitėje

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Vištienos krūtinėlė orkaitėje su garstyčiomis sūriu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Vakarienė per pusvalandį! Labai greitai paruošiami vištienos kepsneliai be papildomų riebalų. Valgome su ryžiais ar daržovių salotomis. Vakarienė per pusvalandį! Labai greitai paruošiami vištienos kepsneliai be papildomų riebalų. Valgome su ryžiais ar daržovių salotomis. Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos filė
150 gramų čederio sūrio (arba paprasto fermentinio)
0.5 vieneto citrinų
2 šaukšteliai grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštelis medaus
1/4 šaukštelio džiovintas čiobrelis (nebūtina)
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos filė perpjauti išilgai perpus. Iš dviejų filė turėsite 4 kepsnelius. Vištieną padėkite ant lentutės, pridenkite maišeliu ir truputį pamuškite kočėlu ar plokščia virtuvinio plaktuko puse (ne dantyta!), kad kepsneliai būtų truputį plokštesni.
2.
Garstyčias išmaišyti su medumi, citrinos sultimis, čiobreliais, pipirais ir druska. Įtrinti vištienos gabalėlius. Jei yra galimybė, palikite apie pusvalandį pasimarinuoti, bet galima kepti ir iš karto.
3.
Kepsnelius dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Dėti kepti į iki 180 C laipsnių įkaitintą skardą 10 minučių, tuomet pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti dar 10 minučių.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis