Garintos BAO bandelės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Garintos BAO bandelės
Autorius apie receptą: Šios bandelės vertos keletos įrašų dėl kelių priežasčių: nes tikrai tobulai, nerealiai buvo skanu, nes net VAIKAI valgė ir ne po vieną, nes nu tikrai, prisiekiu, kad buvo Šios bandelės vertos keletos įrašų dėl kelių priežasčių: nes tikrai tobulai, nerealiai buvo skanu, nes net VAIKAI valgė ir ne po vieną, nes nu tikrai, prisiekiu, kad buvo laaaaabai gardu! (...daugiau) Simona, Balta lėkštė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
520 gramų kvietinių miltų
300 mililitrų pieno (šilto)
1.5 šaukšto aliejaus
1 šaukštas cukraus
7 gramai sausų mielių (arba 20 g šlapių)
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis kepimo miltelių
Padažui:
5 šaukštai majonezo
1 šaukštas sojos
1 šaukštelis žuvies padažo
Papildomai:
pagal poreikį kvietinių miltų (pabarstymui)
pagal poreikį aliejaus (aptepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį supilti pieną, sudėti mieles, išmaišyti ir palikti 15 minučių.
2.
Į dubenį suberti miltus, druską, cukrų, kepimo miltelius ir išmaišyti. Supilti mielių masę ir aliejų. Maišyti elektriniu plaktuvu su kablio antgaliu apie 5 minutes.
3.
Dubenį su tešla uždengti rankšluosčiu ir leisti tešlai pakilti, kol masė taps dvigubai didesnė (~1 - 1,5 valandos).
4.
Iš kepimo popieriaus iškirpti 12 x 12 cm 10-15 kvadratėlių.
5.
Paviršių negausiai pabarstyti miltais, dėti tešlą. Iškočioti ~1 cm lakštą ir su žiedo forma darome bandelių apskritimus (mano buvo apie 11 cm skersmens) .
6.
Tešlos apskritimus patepti aliejumi, lengvai perlenkti per pusę ir dėti ant kepimo popieriaus kvadratėlių. Uždengti rankšluosčiu ir palikti apie 30-40 min pakilti.
7.
BAO virimui galima naudoti specialų bambukinį garų indą ar turimą metalinį sietelį. Aš naudojau turimą triaukštį garpuodį. Garuose virti apie 8 min.
8.
Padažui į dubenį dėti majonezo, įpilti sojos ir žuvies padažo, išmaišyti.
9.
Išvirtų BAO bandelių vidų patepti padažu, dėti norimą įdarą (aš dėjau smulkintų romaninių salotų, aštrių raugintų agurkų, raugintų morkų, pomidorų) ir mėgautis!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital